© Lionsclub Pikkuhuopalahti 2019

AKTIVITEETIT

Perinteiset aktiviteettimme : •Heijastinliivit Pikku Huopalahden ja Meilahden ala-asteen koulujen 1.luokkalaisille •Vastuu on meidän -vihkot Pikku Huopalahden ja Meilahden koulujen 3. luokkalaisille •Pikku Huopalahti -seuran Laskiaisriehaan osallistuminen •Virolaisen sotaveteraanin, Suomen-pojan avustaminen •Jouluinen ruoka-apu alueemme vähävaraisille Meilahden seurakunnan diakoniatyön välityksellä •Meilahden seurakunnan myyjäisiin ym. tapahtumiin osallistuminen •Tilkan ryhmäkodin grillijuhlat syksyllä ja keväinen retki Korkeasaareen •Yritys- ja palveluhakemisto Pikku Huopalahden ja ympäristön talouksiin – joka toinen vuosi •Kirkkokonsertti – joka toinen vuosi •Arpajaiset omissa ja muiden yhteisöjen tapahtumissa •Stipendit alueen koululaisille keväällä •Rauhanjulistekilpailuun ja nuorisovaihtoon osallistuminen •Lions Quest –koulutukset alueen koulujen opettajille •Yhteistyötä Pikku Huopalahden yhteisöjen ja asukkaiden kanssa •Monenlaiset varainkeräysaktiviteetit (mm. inventointiapuna, liikenteen ohjausta juoksutapahtumissa)  Osallistumme myös (muihin)  piirin, liiton ja kv-liiton aktiviteetteihin kykyjemme mukaan. Lionien ja leojen antama palvelu keskittyy viidelle eri palvelualueelle osana järjestön globaalia palvelurakennetta. Tavoitteena on kolminkertaistaa humanitaarisen työmme vaikutus palvelemalla 200 miljoonaa ihmistä per vuosi vuoteen 2021 mennessä.

Lionien palvelualueet:

diabetes ympäristö nälän helpottaminen lapsuusiän syöpä näkökyky

Lions Club Helsinki/Pikku Huopalahti ry

Arpajaisvoittoja Pikku Huopalahtiseuran Talviriehassa